Loading...

Έλληνας στο τιμόνι της Sony στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη

  • Άρθρο του Neumann
  • at 4/10/2013 -

H Sony ανακοίνωσε σημαντικές διοικητικές αλλαγές στην Ευρώπη, προωθώντας σε νευραλγικές θέσεις αναγνωρισμένα στελέχη από την Ελλάδα. 

Ο Γεράσιμος Γιαννουλάτος αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, έχοντας στην ευθύνη του 19 χώρες. 

Τον κ. Γιαννουλάτο διαδέχεται άμεσα στη θέση του επικεφαλής για την Ελλάδα ο Γιάννης Γρατσώνης, ο οποίος θα διατηρήσει και τα καθήκοντα του brand communication και online director, για την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο Γεράσιμος Γιαννουλάτος ξεκίνησε την πορεία στην Sony Hellas το 1997 ως product manager στην κατηγορία του personal audio, ενώ αργότερα μετακινήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Ολλανδία, όπου εργάσθηκε στο ευρωπαϊκό business unit personal audio και κατόπιν στην Aiwa Europe. Το 2005 επέστρεψε στην Sony Ελλάδος και ανέλαβε διάφορες διευθυντικές θέσεις, έως και αυτή του επικεφαλής, το 2010. 

Ο Γιάννης Γρατσώνης έχει διατελέσει γενικός διευθυντής μάρκετινγκ, από τον Οκτώβριο του 1999 μέχρι το 2010, στην Sony Ελλάδος, ενώ από το 2010 κατείχε τον τίτλο του product to consumer Director για την Κεντρική και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η καριέρα του στη Sony ξεκίνησε το 1997, όταν ανέλαβε καθήκοντα product manager των προϊόντων RME (Recording Media and Energy) και του PlayStation.

Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...