Loading...

5 εκατ. πωλήσεις για το HTC One σε έναν μήνα

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/23/2013 -

Μέσα σε μια αναταραχή αρνητικών εκθέσεων, μια αχτίδα ελπίδας για την HTC φάνηκε δείχνοντας τις σχετικά καλές πωλήσεις του HTC One, που έφτασαν τα πέντε εκατομμύρια μονάδες από τότε που λανσαρίστηκε.

Σύμφωνα με ένα ανώνυμο στέλεχος της HTC που επικαλείται η WSJ, το HTC One πουλάει "αρκετά καλά μέχρι τώρα."

Το στέλεχος αποκάλυψε ότι η HTC πούλησε περίπου πέντε εκατομμύρια One μονάδες από τότε που λανσαρίστηκε, ένα επίτευγμα που θεωρείται ενθαρρυντικό. Ωστόσο, οι πωλήσεις έχουν περιοριστεί από τα προβλήματα εφοδιασμού, που εξακολουθούν να μαστίζουν την παραγωγή του HTC One.

Αναλυτικά η δήλωση του στελέχους της HTC,

Orders are pretty good so far and are still more than what we can supply. This is partly due to the shortage of components. When the issue is resolved next month, we will have a better idea if it’s doing really well or not.

Όπως μπορείτε να δείτε, η ζήτηση για το One είναι μεγαλύτερη από την προσφορά, καθώς και η έλλειψη εξαρτημάτων στην παραγωγή είναι η μόνη υπεύθυνη, το οποίο θα μπορούσε να είναι μια καλή είδηση ​​για την HTC. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι πελάτες αγαπούν το HTC One και ότι οι πωλήσεις θα μπορούσαν να αυξηθούν τη στιγμή που τα θέματα της παραγωγής λυθούν.

Πόσο καλή είναι η εικόνα των 5 εκατομμυρίων πωλήσεων; Η Samsung μόλις σήμερα έφτασε το ορόσημο των 10 εκατομμυρίων πωλήσεων για το Galaxy S4. Το HTC One ξεκίνησε τις πωλήσεις στα τέλη Μαρτίου στη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, και στα τέλη Απριλίου, στις ΗΠΑ, την Κίνα και άλλες αγορές.

Νομίζω ότι το γεγονός ότι η HTC κατάφερε να πουλήσει 5 εκατομμύρια One σε περίπου ένα μήνα από την πλήρη διαθεσιμότητα είναι ενθαρρυντική. Σκεφτείτε ότι η HTC δεν έχει πλέον την αγοραστική δύναμη της Samsung. Έτσι, το γεγονός ότι η HTC κατάφερε να πουλήσει στο μισό από όσα τηλέφωνα πούλησε η Samsung είναι ένα πολύ καλό σημάδι.


Σχόλια