Loading...

Διέρρευσε το Android 4.2.2 για το Samsung Galaxy S III

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/20/2013 -

Στο SamMobile έχουν καταφέρει να πάρουν στα χέρια τους μια επερχόμενη έκδοση λογισμικού για το Galaxy S III. Αυτή η νέα ενημερωμένη έκδοση θα είναι το Android 4.2.2 και φέρνει μαζί της πάρα πολλά νέα χαρακτηριστικά.

Για αρχή, μπορείτε να πάρετε τα συνήθη χαρακτηριστικά του Android 4.2, όπως ενισχυμένες ειδοποιήσεις, χρησιμοποιώντας τα δύο δάκτυλα στην notification bar μπορείς να δεις τις πρόσθετες επιλογές, lockscreen widgets και Daydream υποστήριξη. Εκτός από αυτό, η Samsung έχει προσθέσει επίσης πολλά χαρακτηριστικά που εισήχθησαν στο Galaxy S4.

Μιλάμε για τα χαρακτηριστικά, όπως η νέα lockscreen animation, βελτιωμένες ειδοποιήσεις στην οθόνη με επιπλέον πλήκτρα συντόμευσης, νέο UI στις ρυθμίσεις, βελτιωμένο S Voice και πολλά άλλα.

Η Samsung εξακολουθεί να εργάζεται για την ενημέρωση και αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση της κάπου μέσα στον Ιούνιο. Εάν είστε ανυπόμονοι, μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ, λαμβάνοντας υπόψη τους συνήθεις κινδύνους. Θα βρείτε επίσης πολλά περισσότερα screenshots στο παραπάνω σύνδεσμο.




Σχόλια