Loading...

Τα πρώτα benchmarks του νέου τσιπ MT6589T της MediaTek είναι εντυπωσιακά.

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/11/2013 -


Η MediaTek τελευταία έχει δώσει σε αρκετές κατασκευάστριες smartphones τα δικά της οικονομικά SoC και μαθαίνουμε ότι εισήγαγε το quad-core chip της MT6589 πριν από λίγους μήνες. Από τότε, έχει υπάρξει μια έκρηξη από τους Κινέζους κυρίως στα smartphones τους και η επιλογή αυτή είναι εξαιρετικά προσιτή αλλά και ισχυρή σε επιδόσεις, και για πρώτη φορά πήρε επίσης την προσοχή των μεγάλων κατασκευαστών όπως η Sony.

Τώρα η MediaTek εντείνει τις επιδόσεις της με την Turbo έκδοση του ίδιου chip έχοντας ακόμη καλύτερη απόδοση - το MT6589T. Το νέο τσιπ θα φτάσει στην αγορά τους επόμενους δύο μήνες, αλλά τώρα τα πρώτα δείγματα έχουν έρθει στην επιφάνεια και είναι εντυπωσιακά.

Βλέποντας κάποια δείγματα του συγκεκριμένου chip σε benchmarks φτάνει στο Antutu τα 14.525, ένα σκορ αρκετά σεβαστό. Η συσκευή που το χρησιμοποιούσε ήταν από την Κίνα το UMi X2 και είναι χρονισμένο στα 1.5 Ghz και με GPU την PowerVR 544 και οθόνη 1080p.


Φαίνεται να έχουν ηττηθεί τα Google Nexus 10 και Nexus 7 όσον αφορά τις επιδόσεις, και αυτό είναι αρκετά καλό για μια συσκευή που θα πωλείται σε πολύ προσιτή τιμή.


Κοιτάζοντας σκορ του Galaxy S III από περίπου 16.000 έως 17.000, το Umi πλησιάζει στενά. Και Quadrant χτυπάει ακόμα και το περσινό HTC One Χ. Καθόλου άσχημα, έτσι δεν είναι;




Σχόλια