Loading...

Την ερχόμενη βδομάδα το Galaxy S4 θα ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια σε πωλήσεις.

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/18/2013 -

Το Samsung Galaxy S4 έλαβε θερμή υποδοχή στην αγορά κατά την άφιξή του και φαίνεται να γράφει ιστορία επιτυχίας. Το συγκεκριμένο smartphone πέτυχε 6 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες και έσπασε το ρεκόρ του προκατόχου του.

Οι πωλήσεις της τελευταίας ναυαρχίδας της Samsung αναμένεται να ανεβεί στα ύψη την ερχόμενη εβδομάδα και η συσκευή θα περάσει το όριο των 10 εκατομμύρια πωλήσεων, σύμφωνα με τον Διευθύνων Σύμβουλος της Samsung JK Shin.

«Είμαστε βέβαιοι ότι θα περάσουν πάνω από τα 10 εκατομμύρια οι πωλήσεις του S4 την ερχόμενη εβδομάδα. Οι ρυθμοί πωλήσεων είναι πολύ πιο γρήγοροι από το S3. Η Samsung χρειάστηκε 50 ημέρες για να περάσει τα 10 εκατομμύρια πωλήσεις για το S3. Το S4 θα είναι για την Samsung η πρώτη συσκευή που πουλάει 10 εκατομμύρια σε λιγότερο από ένα μήνα μετά το επίσημο ντεμπούτο του."

Επιπλέον, η έκθεση από την Korea Times ισχυρίζεται ότι ο JK Shin επιβεβαίωσε ότι το επόμενης γενιάς Galaxy Note θα έχει μια 5.9" οθόνη.

Εν τω μεταξύ, η Google σε συνεργασία με τη Samsung θα ξεκινήσουν τις πωλήσεις για το Galaxy S4 με stock Android για $649 από τις 26 Ιουνίου.


Σχόλια