Loading...

Το Galaxy S4 Active θα φοράει Snapdragon S4 Pro...;;

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/19/2013 -


Το επερχόμενο Samsung Galaxy S4 Active εμφανίστηκε σε ένα υποτιθέμενο benchmark που αποκαλύπτει μερικά από τα χαρακτηριστικά του, συμπεριλαμβανομένων έναν παλαιότερο επεξεργαστή.

Σε αυτό το σημείο, φαίνεται ότι το Samsung Galaxy S4 Active είναι πραγματικό, και ότι έρχεται σύντομα. Το Galaxy S4 Active λέγεται ότι θα είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στην σκόνη, και η Samsung θα το διαθέσει στην αγορά πιθανόν ως ένα τηλέφωνο για τους φυσιολάτρες, εμπνευσμένο από την επιτυχία του Sony Xperia Z, το πρώτο Android τηλέφωνο με αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

Όλοι πίστευαν ότι το Galaxy S4 Active θα είναι πανομοιότυπο με το Galaxy S4 όσον αφορά τις προδιαγραφές. Ωστόσο, ένα αποτέλεσμα στα benchmark αποκαλύφθηκε από το Techtastic  και δείχνει ότι τουλάχιστον ο επεξεργαστής του Galaxy S4 Active θα είναι διαφορετικός.

Samsung SGH-I537, το κωδικό όνομα του Galaxy S4 Active εμφανίστηκε στο GFXBench βάσης δεδομένων των αποτελεσμάτων. Η συσκευή τροφοδοτείται από Snapdragon MSM8960 (Snapdragon S4 Pro), χρονισμένο στα 1.9GHz. Άλλες προδιαγραφές είναι το Android 4.2.2 και μια οθόνη Full HD, και τα δύο ταυτόσημα με εκείνα του Galaxy S4. Σημειώστε ότι βέβαια ότι θα μπορούσε να ανήκει σε ένα πρωτότυπο.



Η Samsung πουλάει σήμερα δύο παραλλαγές του Galaxy S4, ένα με Snapdragon 600 (διαθέσιμο στις περισσότερες αγορές) κι ένα με τον Exynos 5 Octa.

Γιατί θα Samsung να αλλάξει τον Snapdragon 600 για ένα παλαιότερο τσιπ όπως το S4 Pro στο Galaxy S4 Active; Ένας λόγος θα μπορούσε να είναι η μείωση του κόστους, αν και οι φήμες λένε ότι η διαφορά μεταξύ των δύο θα είναι μόνο μερικά δολάρια ανά μονάδα. Μια άλλη πιθανή απάντηση θα μπορούσε να είναι ένα θέμα της προσφοράς, αν και δεν έχουμε ακούσει για τυχόν δυσχέρειες εφοδιασμού που σχετίζονται με την Snapdragon 600.

Το Galaxy S4 Active φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Μείνετε συντονισμένοι στο gadgetgreek για περισσότερες λεπτομέρειες.


Σχόλια