Loading...

Google Maps, Εξατομικευμένη προβολή & εξυπνότερη αναζήτηση

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/16/2013 -

Η Google παρουσίασε την νέα έκδοση χαρτών για Android, iOS και Desktop! H Google θέλοντας να εξατομικέυσει τους χάρτες της στα μέτρα του κάθε χρήστη, μας προσφέρει δυνατότητα προβολής τοποθεσιών και σημείων που αφορούν εμάς ανάλογα με τις αναζητήσεις και τα clicks που έχουμε κάνει στο παρελθόν. Οπότε κάθε φορά που κάνουμε αναζήτηση στο Google Maps μας επισημαίνει τα σημεία που είναι πιο κοντά στα ενδιαφέροντα μας.

Πλέον ο χάρτης είναι απολύτως διαδραστικός, κάνοντας "κλίκ" σε οποιοδήποτε σημείο στο χάρτη μας εμφανίζονται πληροφορίες για μέρη που μπορούμε να επισκεφθούμε στην ευρύτερη περιοχή και πώς να φτάσουμε εκεί!


Το σύστημα βαθμολόγησης τοποθεσιών βελτιώθηκε, και οι χρήστες μπορούνε να εισάγουν την βαθμολογία τους (από 1 μέχρι 5 αστέρια).

Βελτιώσεις δέχτηκε και η "πλοήγηση" μέσω των Google Maps (η οποία εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί και στην Ελλάδα), με ένα ομορφότερο UI, αλλά και η διαδρομή υπολογίζεται δυναμικά αναλόγως με την κυκλοφοριακή συμφόρηση των δρόμων. Επίσης η Αndroid εφαρμογή των Google Maps αποκτά Tablet UI.

Οι "νέοι" Google Maps στο Desktop θα γίνουν αρχικά διαθέσιμοι μέσω Invite: εδώ



Σχόλια