Loading...

H Apple επιστρέφει στην Samsung ως προμηθευτή LCD οθονών..;;

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/29/2013 -

Η Apple χρησιμοποιεί σήμερα την LG ως προμηθευτής για LCD οθόνες, σύμφωνα όμως με πρόσφατες πληροφορίες η Apple κοιτάζει το πισωγύρισμα στην Samsung εξαιτίας της καλύτερης τεχνογνωσίας της. Η Samsung χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό λεπτό γυαλί στα smartphones της σειράς Galaxy S της. Επίσης η Intel ενέκρινε πάνελ με λεπτό γυαλί LCD για ultrabooksΑν αυτό είναι αλήθεια, τότε αυτό είναι μια μεγάλη νίκη για Samsung έναντι της Apple. Αναμενόμενο είναι ότι οι οθόνες της Samsung θα έχουν χαμηλότερο κόστος για το iPhone καθώς και για άλλα προϊόντα της Apple.

Η φήμες λένε ότι ένας από τους λόγους που η Apple αποφάσισε να επανέλθει στην Samsung Display είναι λόγω του λεπτού γυαλιού που χρησιμοποιεί. Η συγκεκριμένη τεχνογνωσία της Samsung Display την έχει κάνει βασιλιά του κλάδου, επειδή σε αντίθεση με την LG Display, στηρίζεται σε προμηθευτές που χρειάζονται λεπτά πάνελς.

Επίσης άλλοι λόγοι θα μπορούσαν να είναι ότι η Samsung Display είναι τόσο μεγάλη στην παραγωγή της που είναι ικανή να ανταποκριθεί σε απαιτήσεις για εταιρείες όπως η Apple. Αυτό σημαίνει για την Apple ότι δεν θα υπάρξει ενδεχόμενη καθυστέρηση σε μελλοντικά προϊόντα. Στο παρελθόν κάποια iPhone αποτελούνταν το 50% των μερών τους από την Samsung Electronics.

Ας περιμένουμε να δούμε!


Σχόλια