Loading...

H Samsung εξετάζει tablet με εύκαμπτη οθόνη.

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/22/2013 -


Η Samsung πρόσφατα είχε κατοχυρώσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμού για ένα tablet που φαίνεται να έχει εύκαμπτη οθόνη.

Το Αμερικανικό Γραφείο Πατεντών και Εμπορικών Σημάτων απονέμει στην Samsung μια πληθώρα διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας αυτή την εβδομάδα μεταξύ των οποίων δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας σχεδιασμού για τα ταμπλέτα. Όπως πάντα με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας - είτε χορηγηθούν είτε όχι - να έχετε κατά νου ότι δεν απεικονίζουν τα πραγματικά προϊόντα, και δεν μπορούμε ποτέ να δούμε τις συσκευές που εμφανίζονται σε εικόνες ευρεσιτεχνίας στην πραγματικότητα. Αλλά τέτοιες πατέντες δείχνουν ότι η Samsung διερευνά σίγουρα διάφορα σχέδια που περιλαμβάνει ταμπλέτες με ευέλικτες οθόνες ή εύκαμπτες περιοχές.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι το εύκαμπτο μέρος της οθόνης της ταμπλέτας θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ένα είδος πληκτρολογίου αφής, ενώ παράλληλα ενεργεί ως "stand" όταν οι χρήστες θα κρατήσου την συσκευή σε πλάγια θέση. Το υπόλοιπο της οθόνης πιθανώς θα συνεχίσει να ενεργεί ως μια οθόνη.


Σχόλια