Loading...

To Moto X έρχεται τον Οκτώβριο?

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/30/2013 -

Η επόμενη ναυαρχίδα της Motorola φαίνεται να είναι έτοιμη και είναι το πρώτο μεγάλο λανσάρισμα προϊόντος που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε από την στιγμή που η Google αγόρασε την Motorola, και το όνομα αυτού... Moto X.

Μιλώντας στο D11 ο CEO της Motorola Dennis Woodside είπε να περιμένουμε μια "χούφτα" νέων smartphones που πρέπει θα ξεκινήσουν από αυτόν τον Οκτώβριο.

Όσον αφορά το Moto X θα είναι μια απόλυτα "Made in USA" συσκευή καθώς θα κατασκευαστεί έξω από το Fort Worth του Τέξας, που είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για την κατασκευή Nokia τηλεφώνων. Το 70% της παραγωγής θα λάβει χώρα εκεί, καθιστώντας αυτό το πρώτο smartphone που χτίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείεςείπε ο Woodside. Ωστόσο, οι επεξεργαστές θα είναι από την Ταϊβάν και οι οθόνες OLED θα είναι από την Κορέα.

«Είναι στην τσέπη μου, αλλά δεν μπορώ να σας το δείξω," έλεγε με δόση πειράγματος.

Το Moto X θα είναι φορτωμένο με αισθητήρες και δεν θα απαιτούν πολύ ενέργεια, ισχυρίστηκε ο Woodside. Για παράδειγμα, το τηλέφωνο θα καταλαβαίνει πότε θα μπαίνει στην τσέπη του χρήστη ή θα είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται όταν θα είναι σε ένα αυτοκίνητο που θα ταξιδεύει με κάποια ταχύτητα να ενεργήσει με διαφορετικό τρόπο, ώστε ο χρήστης μπορεί να αλληλεπιδράσει με ασφάλεια.

Αν και Motorola έχει μόλις το 3% του μεριδίου αγοράς και την υποστήριξη της Google, δεν θα χρησιμοποιήσει την πρόσβαση στον κώδικα του Android για να πάρει εύκολα κεφάλι στην αγορά, σύμφωνα με τον Woodside. Επίσης παραδέχθηκε ότι ο επικεφαλής του Android Sundar Pichai έχει δει ήδη το τηλέφωνο.


Σχόλια