Loading...

Galaxy S4 (Exynos 5 Octa) vs Galaxy S4 (Snapdragon 600): Τι λένε τα benchmark..;;

  • Άρθρο του Unknown
  • at 6/02/2013 -


Όταν ανακοινώθηκε το Galaxy S4 οι περισσότεροι έδειξαν ενδιαφέρον για το μοντέλο με τον Exynos 5 Octa SoC. Αργότερα που κυκλοφόρησε έγινε γνωστό ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα ήταν πολύ πιο περιορισμένη από ότι αναμενόταν.

Τελικά, το Galaxy S4 με τον Exynos 5 Octa είναι διαθέσιμο σε ορισμένες αγορές, και το PhoneArena αποφάσισε να το συγκρίνει με την έκδοση του Snapdragon 600. Για να γίνει αυτό, έτρεξαν μια σειρά από δημοφιλή benchmarks, συμπεριλαμβανομένων Quadrant, GFX Bench, 3DMark, Vellamo και AnTuTu. Το αποτέλεσμα δεν είναι υπέρ κανενός. Σίγουρα, ο Exynos 5 Octa μπορεί ένα εκτελεί ταχύτερα σε κάποιες διεργασίες, αλλά ο Snapdragon 600 καταφέρνει να έχει το πάνω χέρι σε άλλες, έτσι τα πράγματα φαίνεται να είναι αρκετά ισορροπημένο συνολικά.

Στο τέλος αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι καμία συσκευή δεν τείνει να είναι σημαντικά ταχύτερη από την άλλη σε οποιαδήποτε κατηγορία. Απλά αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι σε επιδόσεις CPU o Exynos είναι ελαφρά καλύτερος ενώ σε επιδόσεις GPU ο Snapdragon 600 έχει με μικρή διαφορά το πάνω χέρι. Δείτε τα παρακάτω γραφήματα, καθώς και το παρακάτω βίντεο, για τα ακριβή αποτελέσματα και των δύο smartphones σε δράση!










Σχόλια