Loading...

Πρόσφατη διαρροή επιβεβαιώνει το LG Optimus G2

  • Άρθρο του Unknown
  • at 6/02/2013 -


Τον Μάρτιο είχαμε αναφερθεί ότι η LG δοκιμάζει μια high-end συσκευή με την κωδική ονομασία "LG-D801" και σήμερα έχουμε κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη νέα συσκευή. Το LG D801 ήταν (και εξακολουθεί να είναι) μια από τις ταχύτερες συσκευές, το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι διαθέτει τον Snapdragon 800 της Qualcomm. Είναι επίσης ενδιαφέρον να δούμε ότι η συσκευή αναφέρεται ως «G2» στο benchmark, που είναι σαφές ότι πιθανόν πρόκειται για το Optimus G2.

Νωρίτερα αυτό το μήνα είδαμε από @evleaks μια σειρά φωτογραφιών από μια νέα συσκευή της LG που θα μπορούσε να είναι το Optimus G2. Έτσι πήραμε στα χέρια μας μια νέα εικόνα του LG Optimus G2, η οποία φαίνεται να επιβεβαιώνει το όνομα της συσκευής. Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε ότι το Optimus G2 ελέγχεται εσωτερικά και ότι ο τρόπος ανάκτησης της συσκευής δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να στείλετε email στο G2-SW-Stability@lge.com.


Αναμένουμε ότι το Optimus G2 θα διαθέτει ένα πάνελ 5" με ανάλυση 1080p, με τον Qualcomm Snapdragon 800 και λειτουργικό Android 4.2.2, σύμφωνα με το benchmark.


Σχόλια