Loading...

Οι low-end Windows Phone συσκευές δε θα τρέχουν το Angry Birds (;)

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/29/2012 -

nokia lumia 610 tango


Το επόμενο update στα Windows phone πριν το Apollo είναι το Tango όπως γνωρίζουμε,το οποίο προορίζεται πιο πολύ για τις συσκευές χαμηλής κατηγορίας, αφού στις high end συσκευές προσφέρει μικρές βελτιώσεις.Έτσι στις low end συσκευές, το Tango υπόσχεται μια ομαλή (smooth) εμπειρία χρήσης αντιστόιχη με αυτή στα ακριβότερα μοντέλα. 


Μια τέτοια συσκευή είναι το Nokia Lumia 610 το οποίο για να πετύχει χαμηλή τιμή,έχει χαμηλότερης ποιότητας υλικά κατασκευής και όχι τόσο δυνατά χαρακτηριστικά. Επομένως ο χρήστης τέτοιων συσκευών θα πρέπει να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι κάποια χαρακτηριστικά των ακριβότερων μοντέλων δε θα είναι διαθέσιμα σε αυτές τις συσκευές,ειδικά σε όσες έχουν 256ΜΒ RAM.

Η Microsoft έχει ήδη παραδεχτεί ότι πάνω από το 5% των εφαρμογών στο Windows phone marketplace δε θα υποστηρίζεται στις low end συσκευές. Μάλιστα ιδιαίτερη ανησυχία είχε δημιουργηθεί πρόσφατα όταν είχε γίνει γνωστό ότι το Skype δεν υποστηρίζεται σε αυτές τις συσκευές.Τα πράγματα ωστόσο φαίνεται ότι είναι ακόμα χειρότερα. 

Σύμφωνα με το WindowsPhoneApps.es το οποίο έκανε δοκιμές στο Nokia Lumia 610,παρατήρησε ότι και άλλες εφαρμογές δεν παίζουν στη συσκευή (και ίσως και σε όσες έχουν 256mb Ram) όπως: η εφαρμογή Tango video-calling,το PES 2012 καθώς επίσης και το αγαπημένο σε όλους Angry Birds

Είναι εμφανές ότι η κατάσταση μπλέκεται λιγάκι αφού η Microsoft από την μία προσπαθεί να προσφέρει μια premium εμπειρία χρήσης στις φθηνές Windows phone συσκευές, από την άλλη χάνει στην κατηγορία των εφαρμογών όπου πολύ δημοφιλείς εφαρμογές δεν υποστηρίζονται








Σχόλια