Loading...

Έβαλε το Galaxy S III στο φούρνο μικροκυμάτων

  • Άρθρο του Unknown
  • at 7/07/2012 -
 

Πριν αρκετές ημέρες είχε γίνει γνωστή η ιστορία ενός Samsung Galaxy S III το οποίοανατινάχτηκε. Τελικά, όπως όλα δείχνουν, η συσκευή λίγο πιο πριν είχε περάσει από τοφούρνο μικροκυμάτων!

Κάτοχος ενός Galaxy S III είχε διαρρεύσει ότι στο τηλέφωνο του είχε σημειωθεί έκρηξη.

Η Samsung δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα ασφάλειας των συσκευών της ανέθεσε στην Fire Investigations UK να ερευνήσει το περιστατικό, με στόχο η εταιρεία να ενημερωθεί για το προβληματικό μέρος του Galaxy S III που προκάλεσε την έκρηξη.

Τα αποτελέσματα της έρευνας όμως έδειξαν ότι η έκρηξη οφειλόταν σε κάποια εξωτερική πηγή και όχι στη συσκευή, ενώ η εταιρεία αναφέρει πως πιθανότατα η συσκευή τοποθετήθηκε σεφούρνο μικροκυμάτων! Δεν ξέρουμε αν το λευκό Galaxy S III μοιάζει με ποπ κορν, εμείς όταν το είδαμε μας έκανε κάτι σε μικρή τηλεόραση, ο κάτοχος όμως του παραπάνω Galaxy S III σίγουρα με κάτι το μπέρδεψε.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι ο χρήστης του συγκεκριμένου Galaxy S III τελικά έχει ανακαλέσει τις αρχικές του δηλώσεις και αναφέρει ότι η συσκευή ενώ βρισκόταν στην κατοχή άλλου, ήρθε σε επαφή με το νερό και ο άλλος προσπάθησε να την επαναφέρει. Στα σχόλια του μάλιστα χαρακτηρίζει την όλη ιστορία ένα "ηλίθιο λάθος".


Πηγή

Σχόλια