Loading...

Printopia 2: Εκτυπώστε χωρίς AirPrint

  • Άρθρο του Neumann
  • at 7/26/2012 -


Όλοι σίγουρα γνωρίζετε πώς να τυπώσετε από τον Mac σας, πολλοί από σας θα έχτε ήδη προμηθευτεί έναν AirPrint, ή ακόμη και αυτό να μην έχετε κάνει θα υπάρχει κάποιος άλλος εκτυπωτής για να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Βέβαια με την τεχνολογία AirPrint θα μπορούσατε να τυπώσετε και από τις υπόλοιπες συσκευές σας όπως iPhone η iPad χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Printopia 2, αξίας $20, του δημιουργού eCamm.
Επιλέξτε την δοκιμαστική εκδοχή της εφαρμογής για να αποφασίσετε αν αξίζει τα $20 για την πλήρη έκδοση. Μόλις την κατεβάσετε θα ανοίξετε τον φάκελο .zip που περιέχει το  Printopia Demo. Ανοίξτε αυτόν τον φάκελο και κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Install Printopia Demo και θα αυτό θα εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας.
Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση το Printopia 2 θα ανοίξει το μενού System Preferences και θα μπορείτε από εκεί να πλοηγηθείτε στο πάνελ ρυθμίσεων της εφαρμογής. Όλοι οι εκτυπωτές που έχετε συνδεδεμένους, συμπεριλαμβανομένου της θύρας USB θα προβληθούν σε μια λίστα. Επιλέξτε τους εκτυπωτές που θέλετε να χρησιμοποιείτε με το iPhone ή το iPad σας και είσαστε έτοιμοι να τυπώσετε μέσα από οποιαδήποτε εφαρμογή διαθέτει τέτοιου είδους υποστήριξη.
Το καλύτερο όμως που έχει να προσφέρει αυτή η εφαρμογή είναι η δυνατότητα που σας δίνει να τυπώσετε κατευθείαν στον Mac σας. Σημειωτέων δε πως μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής μπορείτε κάλλιστα να αποθηκεύετε τα αρχεία σας σε Dropbox, Evernote, και φυσικά στον Mac. Το Printopia μπορεί ακόμη να «καταλάβει» ποιο είναι το καλύτερο  format για την εκτύπωση σας. Ιδιοφυές!

Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...