Loading...

Xtreamer AiKi 5, ένα νέο smartphone από την Κορέα

  • Άρθρο του Unknown
  • at 9/13/2012 -


Ένα Xtreme κινητό από την Xtreamer!

Την κορεατική Xtreamer την γνωρίζουμε για τα εκπληκτικά της HTPC, media streamers και NAS τα οποία κατασκευάζει τα τελευταία χρόνια, κάτι εκ των οποίων έχουν βρει τον δρόμο τους και στην Ελληνική αγορά.

Όπως φαίνεται η Xtreamer “ζήλεψε” τις υπόλοιπες κορεατικές εταιρίες – βλέπε Samsung και LG- και την επιτυχία τους στην κατασκευή κινητών τηλεφώνων, και έτσι αποφάσισε να κατασκευάσει το δικό της κινητό.

Η συσκευή ονομάζεται AiKi και διαθέτει μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως οθόνη 5 ιντσών – κάτι που το φέρνει στην κατηγορία των phablets όπως το Samsung Galaxy Note- μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, υποδοχή για δύο κάρτες SIM, και όμορφη σχεδίαση.


Στο λειτουργικό βρίσκουμε το Android 4.0.3, ενώ οι λάτρεις των εναλλακτικών ROM's θα χαρούν να μάθουν ότι η συσκευή θα είναι rooted από το εργοστάσιο και θα προσφέρει αναβαθμίσεις του λογισμικού του από το ClockWorkMod.

Όπως θα διαβάσετε και στο βίντεο teaser η Xtreamer διαφημίζει και την χαμηλή τιμή του κινητού της με το “Why pay more?”.



Εμφανισιακά τουλάχιστον η συσκευή μας κέρδισε, και αν η εταιρία δώσει στο κινητό την ποιότητα και την ευελιξία που προσφέρουν τα υπόλοιπα προϊόντα της, τότε σύντομα θα έχουμε μια κορυφαία συσκευή στην αγορά.



Σχόλια