Loading...

Πως Να Ελέγχετε Τι Αναρτούν Οι Άλλοι Στον Τοίχο Σας Στο Facebook

  • Άρθρο του Unknown
  • at 10/26/2012 -

 

Δεν θέλετε να αναρτηθεί η φωτογραφία που σας έβγαλε το προηγούμενο βραδυ ο φίλος σας στον τοίχο σας? Δεν σας αρέσει ο καθένας να βάζει ετικέτες (tagging)με το όνομα σας σε φωτογραφίες που δεν έχετε ελέγξει στο Facebook?

Λοιπόν είναι εύκολο να ελέγχετε το τι φωτογραφίες μπορούν να αναρτούν οι άλλοι σχετικά με εσάς στο χρονολόγιο και στον τοίχο σας.

Ορίστε τι πρέπει να κάνετε:

Πηγαίνετε στην επάνω δεξιά γωνία του Facebook πατήστε το μικρό τρίγωνο προς τα κάτω και επιλέξτε 'Ρυθμίσεις απορρήτου'




Στην νέα οθόνη που θα εμφανιστεί στην σειρά με τίτλο 'Χρονολόγιο και προσθήκη ετικετών" πατήστε την επιλογή 'Επεξεργασία ρυθμίσεων'




Θα εμφανιστεί ένας νέος πίνακας επιλογών. Εδώ στην 3η γραμμή 'Αναθεωρήστε τις δημοσιεύσεις στις οποίες σας προθέτουν με ετικέτα οι φίλοι σας, πριν εμφανιστούν στο Χρονολόγιο σας' πατήστε στην δεξίά πλευρά πάνω στην λέξη 'Απενεργοποιημένη'.




Στο νέο παράθυρο που θα εμφανιστεί πατήστε στο μπλέ κουμπί που γράφει 'Απενεργοποιημένη' και αλλάξτε την επιλογή σε 'Ενεργοποιημένη' 




Πατήστε το κουμπί στην βάση του πραθύρου 'Πϊσω', αφού βεβαιθείτε πως η επιλογή στο πάνω μέρος έχει αλλάξει σε 'Ενεργοποιημένη'


Το προηγούμενο παράθυρο θα κλείσει και θα επιστρέψετε στο αρχικό. Πατήστε το μπλέ κουμπί 'Τέλος' που υπάρχει στην βάση του.

Είστε έτοιμοι , στο μέλλον κάθε φορά που κάποιος θα προσπαθήσει να βάλει ετικέτα με το όνομα σας σε κάποια φωτογραφία , θα σας ζητείται η άδεια μέσω του δικού σας λογαριασμού στο Facebook, που θα μπορείτε να εγκρίνετε ή όχι, μέσω ειδικής καρτέλας που θα εμφανίζεται και με τίτλο 'Χρειάζεται αναθεώρηση".



Σχόλια