Loading...

Android συσκευή στο Apple Online Store...!

  • Άρθρο του Neumann
  • at 11/14/2012 -



Μπορεί η Apple να έχει ξεκινήσει πόλεμο στις δικαστικές αίθουσες με το Android αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα επωφεληθεί και από πολύ έξυπνα gadgets τα οποία απλά τυγχάνει να προωθούν το λειτουργικό σύστημα της Google.
Αν μη τι άλλο είναι τουλάχιστον διασκεδαστικό σαν γεγονός και μόνο πως μέσα στο online κατάστημα της Apple μπορούμε να αγοράσουμε τα Oakley Airwave Goggles έναντι $599.95.

Τα Oakley Airwave Goggles είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο κυρίως για τους σκιέρ, αλλά δεν είναι ένα απλό ζευγάρι γυαλιά για το σκι. Στο συγκεκριμένο προϊόν έχει ενσωματωθεί ένας μικρο-υπολογιστής όπου μπορεί να παρέχει σε αυτόν που τα φοράει πληροφορίες για την θερμοκρασία και τις καιρικές συνθήκες της περιοχής, καθώς επίσης την ταχύτητα, την απόσταση που διανύουν, αλλά και καθοδήγηση μέσω GPS, και πολλά ακόμη. Όλα αυτά είναι συμβατά και με iOS και Android εφαρμογές.

Ας δούμε και το διαφημιστικό:


Το μόνο πρόβλημα είναι πως το λειτουργικό των Airwave μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο με το Android.
Το γεγονός πως τα Oakley Airwave Goggles είναι ουσιαστικά ένα προϊόν “Powered by Android”, το στοιχείο Android δεν αναφέρεται πουθενά στην περιγραφή ή στα χαρακτηριστικά, καθιστώντας το εξαιρετικά δύσκολο να το καταλάβει ο τελικός καταναλωτής.

Από όσο γνωρίσουμε δεν υπάρχει άλλη Android συσκευή μέσα στο Apple Online Store. Είναι όμως ειρωνικό το γεγονός πως ο καταναλωτής που θα τα αγοράσει φεύγοντας από το κατάστημα δεν θα έχει καταλάβει πως έχει αγοράσει μια Android-powered συσκευή.

Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...