Loading...

LG Nexus 4, Δούλεψε σε 4G/LTE ταχύτητες στον Καναδά!

  • Άρθρο του Unknown
  • at 11/23/2012 -


Απίστευτο αυτό που μόλις διαβάσαμε, αλλά το AndroidAuthority έφερε στο φως ένα βίντεο που εμφανίζει το LG Nexus 4 να συνδέεται σε 4G/LTE και να πιάνει ταχύτητες μεγαλύτερες από το τοπικό HSPA+ δίκτυο. Φυσικά είμαστε αρκετά δύσπιστοι ακόμα, αλλά το βίντεο φαίνεται αληθινό…

Ωραία μας τα είπε η Google, καλά τα ανάλυσαν και οι ειδικοί, αλλά ακόμα υπάρχουν πιθανότητες να δούμε το Nexus 4 να “τρέχει” σε ταχύτητες 4G/LTE. Πως γίνεται αυτό; Αρχικά πρέπει να τονίσουμε, ότι η συσκευή συνδέθηκε σε LTE μόνο στις μπάντες 1700 MHz και 2100 MHz του Καναδά, συχνότητες που στην Αμερική δεν υποστηρίζονται από όλους τους παρόχους.

Επίσης, οι ταχύτητες των 15 Mbps Download και Upload που φαίνονται στο βίντεο, θα μπορούσαν κάλλιστα να επιτευχθούν μέσα από ένα HSPA+ δίκτυο. Από την άλλη, το τεστ που γίνεται αμέσως μετά σε HSPA+, δείχνει πολύ μικρότερες ταχύτητες και μεγαλύτερο Ping.

Τι ακριβώς συμβαίνει, το γνωρίζει μόνο η Google. Λογικά τις επόμενες ώρες θα ξέρουμε περισσότερα σχετικά με την αυθεντικότητα του βίντεο και αν τελικά το 4G/LTE είναι συμβατό με τη συσκευή και απλά κλειδωμένο στην Αμερική.

Σχόλια