Loading...

Samsung : θέλει να προσθέσει το iPad mini και το iPad 4 στην έφεση της

  • Άρθρο του Neumann
  • at 11/24/2012 -


Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Samsung πρόσθεσε το iPhone 5 στην λίστα με τα προϊόντα που παραβιάζουν πατέντες της, στην αγωγή της κατά της Apple. 
Τώρα στράφηκε εναντίων των πιο τελευταίων iOS συσκευών της Apple, το iPad mini, το iPad 4 και το καινούργιο iPod Touch, ζητώντας να προστεθούν στη λίστα.

H Samsung έκανε μια νέα κατάθεση στο δικαστήριο, στην οποία ζητάει τις παραπάνω συσκευές να προστεθούν στην υπόθεση για την παραβίαση πατεντών που βρίσκεται υπό εξέλιξη. Και με βάση την πρόσφατη απόφαση για το iPhone 5 και το γεγονός ότι τα προηγούμενα iPad και iPod touch είναι ήδη μέρος της αγωγής, είναι λογικό η Samsung να τα καταφέρει.

Ωστόσο, ούτε η Apple κάθεται με σταυρωμένα χεριά. Προσπαθεί και η ίδια, να προσθέσει τις καινούργιες συσκευές της Samsung στην δικαστική τους διαμάχη, ενώ νωρίτερα αυτό το μήνα κατάφερε να προσθέσει το καινούργιο Galaxy Note 10.1 tablet και το λειτουργικό Android 4.1 Jelly Bean, ισχυριζόμενη ότι παραβιάζουν και αυτά, δικές της πατέντες.

Μπορεί η Apple το καλοκαίρι που μας πέρασε να κέρδισε τη μάχη ενάντια της Samsung στην Αμερική κερδίζοντας 1 δις δολάρια, ωστόσο η συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη δεν έχει σχέση με εκείνη.

Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...