Loading...

Connectphone: Υπηρεσία ανανέωσης χρόνου ομιλίας καρτοκινητών και καρτοinternet

  • Άρθρο του Unknown
  • at 12/13/2012 -

Δελτίο Τύπου: Μεγάλη αποδοχή έχει η υπηρεσία ανανέωσης χρόνου ομιλίας καρτοκινητών και καρτοinternet που ανέπτυξε το τελευταίο καιρό η εταιρία Connectphone, μέσω της σελίδας της στο internet, όπου ο καταναλωτής μπορεί να ανανεώσει το χρόνο ομιλίας του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με χρήση της πιστωτικής του κάρτας, του λογαριασμού του στο Paypal ή με απευθείας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και να παραλάβει τον κωδικό ανανέωσης του χρόνου του καθώς και το τιμολόγιο του σε λίγα λεπτά με e-mail. 

Ο χρήστης της υπηρεσίας μπορεί επίσης να παραγγείλει το πακέτο καρτοκινητής τηλεφωνίας της επιλογής του ή το πακέτο πρόσβασης στο internet και να το παραλάβει στο χώρο του ολοκληρώνοντας εύκολα και γρήγορα τις διαδικασίες ταυτοποίησης. Για τον ελεύθερο επαγγελματία και τον εταιρικό πελάτη υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ανανέωσης χρόνου ομιλίας. 

Η εταιρία διατηρεί απευθείας συνεργασία με όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, ενώ τα πακέτα χρόνου ομιλίας στην ιστοσελίδα της, ανανεώνονται άμεσα για να συμβαδίζουν με τα όσα διαθέτουν οι πάροχοι συνεχώς. 

Λίγα λόγια για την εταιρία: Η Connect Phone ΑΕ ιδρύθηκε το 2003 με κύρια δραστηριότητα το χονδρεμπόριο και την προώθηση τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών. Ξεκίνησε με τη διανομή προϊόντων καρτοκινητής τηλεφωνίας σε σημεία μικρής λιανικής, αναπτύσσοντας ένα δίκτυο συνεργατών που σήμερα ξεπερνά τα 1300 σημεία. Με την μεγάλη αλλαγή που έγινε στα δίκτυα διανομής καρτοκινητής τηλεφωνίας με την ταυτοποίηση των καρτοκινητών στο χρήστη, η Connectphone AE προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στα νέα δεδομένα παρέχοντας εξοπλισμό και αναπτύσσοντας συστήματα υποστήριξης για το δίκτυο των συνεργατών της.

Ταυτόχρονα ανέπτυξε και μια νέα δραστηριότητα προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών καρτοκινητής προσεγγίζοντας απευθείας το ευρύ κοινό με εκπαιδευμένες ομάδες promotion για το σκοπό αυτό. Σήμερα είναι μια από τις πλέον δυναμικές, παραγωγικές και αξιόπιστες εταιρίες παροχής υπηρεσιών promotion. Με όπλα της την πελατοκεντρική φιλοσοφία, την καινοτομία, την ευελιξία, την εύκολη προσαρμογή στα δεδομένα της αγοράς και την άρτια υλικοτεχνική υποδομή της, υλοποιεί καμπάνιες promotion σε όλη την Ελλάδα με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Παράλληλα συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες ταυτοποίησης, ηλεκτρονικής ανανέωσης χρόνου ομιλίας και διανομής τηλεπικοινωνιακών προϊόντων σε σημεία μικρής λιανικής αξιοποιώντας το άρτια εκπαιδευμένο στελεχιακό δυναμικό της και την πανελλαδική παρουσία της. Η Connectphone AE στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο επί της οδού Λένορμαν στην Αθήνα και απασχολεί σε μόνιμη βάση 130 άτομα. Διατηρεί επίσης προσωπικό σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ιωάννινα Αλεξανδρούπολη και Ηράκλειο Κρήτης με δυνατότητα ανάπτυξης ομάδων προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα. 

Είναι επίσης πιστοποιημένη κατά ISO 27001 σε σχέση με τη διαχείριση και την ασφάλεια πληροφοριών και δεδομένων.



Σχόλια