Loading...

Samsung, Μας προετοιμάζει για «κάτι καινούργιο»

  • Άρθρο του Unknown
  • at 12/10/2012 -

Μπορεί ο Δεκέμβρης να μην είναι γνωστός ως ο πιο «καυτός» μήνας από πλευράς παρουσιάσεων νέων προϊόντων τεχνολογίας, με το ξεκίνημα όμως της νέας χρόνιας και με το που θα μας «καλωσορίσει» ο πρώτος μήνας του έτους μας περιμένει η προγραμματισμένη CES, η οποία αναμένεται να λάβει χώρα από τις 8 έως τις 11 Ιανουαρίου. Κατά την διάρκεια αυτής είναι σίγουρο πως θα δούμε μια σειρά νέων συσκευών και προϊόντων, κάτι που μας επιβεβαιώνει τώρα με τον τρόπο της και η Samsung.


Έτσι λοιπόν, με νέα βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube, η γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία μας προϊδεάζει για «κάτι καινούργιο» και μας καλεί να «είμαστε έτοιμοι» για τις 8-11 Ιανουαρίου, προφανώς γιατί αυτό θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη CES. «Ο κόσμος περιμένει» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, χωρίς όμως να δίνει κάποιο άλλο στοιχεία για το τι περίπου αναμένεται να είναι αυτό που μας ετοιμάζει.



Η σχετική φημολογία των τελευταίων μηνών μας κάνει να πιστεύουμε πως ενδεχομένως να είναι κάτι που αφορά τις εύκαμπτες οθόνες ή ακόμη και το Galaxy S4, μια συσκευή που «ακούγεται» πως θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων τον ερχόμενο Απρίλιο.

Εσείς τι πιστεύετε πως μας ετοιμάζει η Samsung;


Σχόλια