Loading...

Οι τελευταίες φήμες για iPad 5, iPad mini και iPhone 5S

  • Άρθρο του Neumann
  • at 1/27/2013 -






Ας δούμε πιο αναλυτικά τι μπορεί να περιμένουμε από την Apple για το iPhone, iPad και iPad mini μέσα στο 2013.

iPad

Το iPad 5 με την κωδική ονομασία J72 θα μοιάζει εξωτερικά με το iPad mini με λεπτότερα bezels στα πλαϊνά και αρκετό χώρο πάνω και κάτω για να χωρέσουν η κάμερα και home button αντίστοιχα. Ταυτόχρονα η συσκευή θα είναι αρκετά λεπτότερη κάτι που σημαίνει ότι το iPad 5 θα είναι αρκετά μικρότερα σε όλες τις διαστάσεις σε σχέση με όλες τις προηγούμενες γενιές.

Επίσης, εξαιτίας αυτού του σχεδιασμού θα απαιτηθεί ολοκληρωτική αναδιάταξη των εσωτερικών εξαρτημάτων και πιθανότατα μετάβαση σε οθόνες IGZO. Όσον αφορά το χρονικό πλαίσιο της κυκλοφορίας, ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας που θα το δούμε στην αγορά εξαιτίας προβλημάτων στην παραγωγή.

iPad mini

To iPad mini με κωδική ονομασία J85 αναμένεται τον Οκτώβριο με Retina οθόνη και τον ίδιο σχεδιασμό. Και εδώ κατά πάσα πιθανότητα η Apple θα χρησιμοποιήσει οθόνες IGZO.

iPhone 5S

Σχετικά με το iPhone 5S, εξωτερικά θα είναι ίδια με το iPhone 5 αλλά θα διαθέτει μεγαλύτερη κάμερα από τη Sony και καλύτερο flash μαζί με την αναμενόμενη αναβάθμιση στον επεξεργαστή. Τα prototypes έχουν τις κωδικές ονομασίες N51 και N53, πιθανολογείται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

iPhone mini

H φημολογούμενη συσκευή της Apple με πλαστικό σασί βρίσκεται όντως μέσα στα σχέδια της Apple για το 2013 στοχεύοντας κυρίως την China Mobile.

iPhone Math

Το περιβόητο iPhone Math είναι πιθανότατα λάθος μετάφραση του “iPhone+” . Είναι ένα άλλο μοντέλο που βρίσκεται σε αρχικό στάδιο δοκιμών, δηλαδή δεν το αναμένουμε μέσα στο 2013. Διαθέτει οθόνη 4.7 ίντσες αν και αυτό μπορεί να αλλάξει μέχρι η Apple να δει εάν θα το κυκλοφορήσει στην αγορά.


Σχόλια

Αρθρογράφος

Άρθρο του Neumann

Gadget-ακιας με ιδιαίτερη προτίμηση στο κλειστό (?) τεχνολογικό οικοσύστημα της Apple...