Loading...

Διαρρέουν οι πρώτες φωτογραφίες με εξαρτήματα των επερχόμενων μοντέλων iPhone..;

  • Άρθρο του Unknown
  • at 1/28/2013 -

Το γαλλικό site Nowhereelse.fr, μοιράστηκε μαζί μας κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από εξαρτήματα που φαίνεται πως θα βρίσκονται στο εσωτερικό των επόμενων μοντέλων iPhone.

Όπως θα δείτε παρακάτω, η φωτογραφία απεικονίζει το περίβλημα του μεγαφώνου των επερχόμενων μοντέλων, και σύμφωνα με τις φήμες τα θέλουν να είναι δύο! Μάλιστα, οι δημιουργοί αυτής της διαρροής δεν δίστασαν να βαπτίσουν τα μοντέλα που θα πλαισιώσουν αυτά τα εξαρτήματα, ως iPhone 5S και iPhone 6, τα οποία όμως ίσως να μην κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα. Τα δύο μέρη είναι παρόμοια σε εμφάνιση τόσο μεταξύ τους όσο και με τα αντίστοιχα μέρη του iPhone 5, με πολύ μικρές διαφορές.


Photo of claimed iPhone 5S and iPhone 6 speaker enclosures with iPhone 5 part superimposed

Είναι βέβαια αδύνατο να πει κανείς με βεβαιότητα αν τα μέρη αυτά είναι πράγματι αληθοφανή και αν προορίζονται για τα προσεχή μοντέλα iPhone, όπως ισχυρίστηκε η γαλλική ιστοσελίδα. Το Nowehereelse.fr δεν είναι κάποιο τυχαίο site, αφού στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει μια σειρά από ακριβείς φωτογραφίες σχετικά με διαρροές από εξαρτήματα προϊόντων της Apple. Το site βέβαια, συνηθίζει να αποκτά τις φωτογραφίες από το πλύσιμο αναρτήσεων διάφορων Ασιατικών ιστοσελίδων και έτσι οι φωτογραφίες συνήθως προέρχονται από διάφορες πηγές που καθιστούν δύσκολο να προσδιοριστεί η αξιοπιστία τους.

Τα γεγονότα αυτά δυσχεραίνουν το παζλ των στρατηγικών κινήσεων που ετοιμάζει η Apple στο εγγύς μέλλον. Θα αναβαθμίσει το επόμενο μοντέλο του iPad mini, εφοδιάζοντας το με retina οθόνη; Θα μοιάζει το επόμενο iPad με το μικρό του αδερφάκι εξωτερικά, λεπτότερο και ομορφότερο; Θα κυκλοφορήσουν περισσότερα από ένα νέα μοντέλα iPhone, και ίσως κάποιο φτηνό μοντέλο και με μεγαλύτερη οθόνη; Θα υπάρξει συσκευή με χωρητικότητα 128Gb; Κι όλα αυτά συμβαίνουν στον απόηχο των ανακοινώσεων των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple και με την μετοχή να έχει πάρει την κατιούσα…



Σχόλια