Loading...

LG Optimus G: Έτοιμο για κυκλοφορία σε 50 ακόμη χώρες

  • Άρθρο του Unknown
  • at 1/22/2013 -

Το Optimus G αποτελεί σίγουρα ένα ιδιαίτερα «δυνατό» smartphone της γνωστής κατασκευάστριας από την Κορέα το οποίο, όπως μάθαμε πρόσφατα, έχει σημειώσει 1 εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως. Η αλήθεια είναι βέβαια πως η διάθεσή του δεν είναι παγκόσμια, μιας και έως τώρα είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ, Καναδά, Ιαπωνία και Κορέα. Σύμφωνα όμως με νέο δελτίο Τύπου της εταιρείας, το συγκεκριμένο smartphone είναι έτοιμο να φτάσει και σε άλλες αγορές.

Έτσι, από τα τέλη του τρέχοντος μήνα το Optimus G θα φτάσει σε 50 ακόμη χώρες στις οποίες υπάρχει LTE υποδομή. Η αρχή θα γίνει σε μερικές μέρες από την Σιγκαπούρη, με τις υπόλοιπες περιοχές να ακολουθούν στην πορεία.

Φαίνεται λοιπόν πως παρά την παρουσίαση του Nexus 4 και την μεγάλη ζήτηση που παρουσιάζει αυτό (αλλά και τα προβλήματα στην διαθεσιμότητα) η κατασκευάστρια εντείνει την παραγωγή του Optimus G, ξεκινώντας από την Νότιο Κορέα και την αναβάθμιση της συσκευής σε Android 4.1.

Για αυτούς που περιμένουν να το προμηθευτούν από την χώρα μας, θα πρέπει να ενημερώσουμε πως δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αναφορά στην Ελλάδα, αν και είναι αρκετά πιθανό πως σε δεύτερο χρόνο θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων μας. Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με την LG Hellas και θα σας ενημερώσουμε γύρω από κάθε επιπρόσθετη πληροφορία.



Σχόλια