Loading...

Motorola X: Ας μιλήσουμε για τον παράγοντα «Χ»

  • Άρθρο του Unknown
  • at 1/19/2013 -
Motorola X Phone


Το Motorola X είναι μια συσκευή για την οποία ακούμε εδώ και αρκετούς μήνες και υποτίθεται πως θα αποτελέσει το πρώτο smartphone που θα προκύψει μετά την εξαγορά της Motorola Mobility από την Google και την «καθαρή» συνεργασία των δύο αυτών εταιρειών. Με αυτό το «X» άλλωστε στην ονομασία του είναι σαφές πως εξάπτει την φαντασία όσων ασχολούνται με τον χώρο των smartphones. Πάμε λοιπόν να δούμε τις τελευταίες αναφορές που υπάρχουν γύρω από την συσκευή αυτήν.

Σύμφωνα λοιπόν με τον editor in chief του γνωστού droidforums.net και με βάση πηγή της ιστοσελίδας, το Motorola X θα διαθέτει οθόνη 5 ιντσών (παρόμοια δηλαδή με αυτήν του Sony Xperia Z) η οποία θα είναι «edge-to-edge» (όπως για παράδειγμα στο Razr M) και δεν θα υπάρχει σχεδόν καθόλου περιθώριο γύρω από αυτήν.

Με βάση την ίδια πηγή, η επερχόμενη «ναυαρχίδα» της Motorola θα είναι η πρώτη συσκευή που θα έρχεται με Android 5.0 Key Lime Pie «out of the box», μια έκδοση που φημολογείται τώρα πως θα ανακοινωθεί μαζί με το ίδιο το Motorola X στην επερχόμενη Google I/O του Μαϊού που θα λάβει χώρα στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ. Παράλληλα, το «X» δεν θα ανήκει στην σειρά των Nexus ενώ δεν θα παρέχεται μέσω αποκλειστικής συνεργασίας με κάποιον πάροχο. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το droidforums.net, το Motorola X θα διαθέτει παραμετροποιημένο περιβάλλον εργασίας το οποίο θα εμπλουτίζει την εμπειρία χρήσης που προσφέρει το Android, μαζί με μια σειρά νέου software από την γνωστή κατασκευάστρια, κάτι παρόμοιο με αυτό που κάνει και η Samsung με apps όπως το S Beam.

Φυσικά, όπως αναφέρει και η ίδια η πηγή, όλα τα παραπάνω παραμένουν φήμες που η εγκυρότητα τους δεν θα έχει διασταυρωθεί. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως στην Google I/O του 2012 έκαναν την εμφάνιση τους τα Nexus 7, Google Project Glass και Nexus Q.

Τι θα θέλατε εσείς να δείτε από ένα «Motorola X»;



Σχόλια