Loading...

Samsung Galaxy Note 8, Περνάει από το FCC με κωδική ονομασία GT-N5110

  • Άρθρο του Unknown
  • at 1/27/2013 -

Μετά τις πολλαπλές διαρροές, που είχαμε χθες και προχθές, ήρθε η ώρα του Samsung Galaxy Note 8 να περάσει από το FCC (κάτι σαν το δικό μας ΕΕΤΤ) με την κωδική ονομασία GT-N5110.

To Samsung Galaxy Note 8 που είδαμε να ποζάρει μαζί με το μικρό του αδερφό Galaxy Note ΙΙ και το S-Pen, ήρθε να γεμίσει το κενό ανάμεσα στο Samsung Galaxy 10.1 και στο Note II. Τα επίσημα έγγραφα του FCC αναφέρουν επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.6 GHz και δυνατότητα διασύνδεσης μέσω DLNA, WiFi και Bluetooth.

Επίσης η εικόνα του FCC μας παρουσιάζει μία πίσω κάμερα, πάνω από το logo της Samsung με έλλειψη, δυστυχώς, κάποιου LED Flash κάτι μάλλον λογικό αφού η κάμερα σύμφωνα με πρότερες διαρροές είναι μόλις 5 Megapixel.

Εκτός από την κάμερα το tablet αναμένεται να έχει 2 GB μνήμης RAM και οθόνη 8 ιντσών ανάλυσης 1280×800 (~189 PPI), 16 ή 32 GB ενσωματωμένης μνήμης με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD και δυνατή μπαταρία.


Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την παρουσίαση του στο Mobile World Congress της Βαρεκλώνης που θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 28 Φεβρουαρίου.



Σχόλια