Loading...

Τα Windows Phone της Microsoft αυξάνουν το μερίδιο τους στην Ευρώπη

  • Άρθρο του Unknown
  • at 1/22/2013 -
lumia-90011


Μοιάζει η Windows Phone πλατφόρμα της Microsoft να κερδίζει έδαφος στην Ευρώπη, σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση από το Kantar Worldpanel, με την Microsoft να έχει αυξήσει το μερίδιό της στην αγορά των smartphone στο Ηνωμένο Βασίλειο από 2,2 τοις εκατό σε 5,9 τοις εκατό κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2012.

Η Microsoft έχει δει επίσης καλές πωλήσεις των συσκευών Windows Phone σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, με μερίδιο 13,9 τοις εκατό της αγοράς των smartphone στην Ιταλία, από 2,8 τοις εκατό που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Και στην Φιλανδία 20%.

«Ξεκίνησαν πολύ πιο αργά από ό, τι η Microsoft θα ήθελε, αλλά τα Windows Phone τώρα αρχίζουν να αποκτούν αξιοσέβαστο μερίδιο σε μια σειρά από βασικές ευρωπαϊκές χώρες. Ωστόσο, οι επιδόσεις του στην κινεζική και στην αμερικάνικη αγορά παραμένουν χαμηλές. Αυτές οι δύο μεγαλύτερες αγορές smartphone στον κόσμο, παραμένουν οι βασικές προκλήσεις για τη Microsoft κατά το 2013. ”

Στην Ισπανία έχει δει επίσης μέτρια κέρδη για τα Windows Phone με μερίδιο 1,8 της smartphone της αγοράς, που αυξήθηκε από 0,4 τοις εκατό για την προηγούμενη περίοδο.



Σχόλια