Loading...

Apple, το iOS 6.1.2 βελτιώνει σφάλματα στο Exchange ημερολόγιο αλλά παραμένει το πρόβλημα με την lockscreen

  • Άρθρο του Unknown
  • at 2/21/2013 -

Η Apple έχει κυκλοφορήσει το iOS 6.1.2 εδώ και δύο μέρες, θέλοντας να διορθώσει τα λάθει στο Exchange ημερολόγιο και το σχετικό bug με το συγχρονισμό.

Το συγκεκριμένο bug, επέκτεινε τη χρήση του δικτύου και επηρέαζε σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η over-the-air ενημέρωση είναι διαθέσιμη και διορθώνει το πρόβλημα αυτό. Η Apple είχε παραδεχτεί την περασμένη εβδομάδα το ελάττωμα αυτό στις σελίδες υποστήριξης της και υποσχέθηκε μια λύση σύντομα. Φαίνεται πως η Apple είναι πολύ καλή στο κομμάτι των υποσχέσεών της.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μόνο bug που είχε αναγκάσει την Apple να δώσει υπόσχεση για επιδιόρθωση. Μετά την απελευθέρωση του iOS 6.1 στα τέλη του Ιανουαρίου, οι χρήστες του iPhone 4S αντιμετώπισαν προβλήματα σύνδεσης, τα οποία λύθηκαν την περασμένη εβδομάδα με την έκτακτη έκδοση του 6.1.1.

Ακόμη, είδαμε πως στην έκδοση 6.1 βρέθηκε μια “ευπάθεια – τρωτό σημείο” στη lockscreen, όπου ένας μη εξουσιοδοτημένος χρήστης μπορούσε να παρακάμψει τον κωδικό πρόσβασης για να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή του τηλεφώνου και τις φωτογραφίες του.

Σύμφωνα με το The Verge, έπειτα από έρευνα που διεξήγαγε το γνωστό σε όλους μας site, το πρόβλημα με την lockscreen δεν λύθηκε, παρά τις υποσχέσεις της εταιρίας.

Σχόλια