Loading...

BlackBerry: «Όχι» σε πολύ φθηνά smartphones

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/11/2013 -

Αν είστε από εκείνους που περίμεναν εξελίξεις γύρω από το εάν θα υπάρξουν smartphones σε πολύ χαμηλές τιμές από την BlackBerry, τότε σας έχουμε μερικά άσχημα νέα. Ο Thorsten Heins, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, είναι κατηγορηματικός απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «αυτή δεν είναι η BlackBerry», δείχνοντας έτσι πως κάτι τέτοιο είναι αντίθετο με την τακτική που ακολουθούν.

Έτσι λοιπόν δίνεται ένα οριστικό τέλος στα σενάρια που ήθελαν την εταιρεία να αναπτύσσει συσκευές με κόστος στα 50-60 δολάρια που θα προορίζονταν για «αναδυόμενες αγορές του πλανήτη», όπως η Ινδία. Δίνεται πάντως η διαβεβαίωση πως γίνονται εργασίες πάνω σε συσκευές που θα είναι φθηνότερες σε σχέση με το Z10, αλλά δεν θα έχουν υπερβολικά χαμηλές τιμές. 

Ακόμη, ο Thorsten Heins γνωστοποίησε πως η Blackberry επεξεργάζεται το πώς θα γίνει η διαδικασία της ενημέρωσης του PlayBook tablet, το οποίο θα είναι σύντομα σε θέση να αναβαθμιστεί σε BlackBerry 10. Εντούτοις, δεν δίνεται κάποια πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη ενημέρωση.

Σχόλια