Loading...

Eye tracking στο Optimus G Pro ανακοινώνει η LG για να κοντράρει το Samsung Galaxy S IV!

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/14/2013 -

lg-optimus-g-pro
Κι ενώ οι φήμες για την υποστήριξη eye tracking στο software του Galaxy S IV δίνουν και παίρνουν ενόψει της βραδινής ανακοίνωσης της Samsung, οι έτεροι Κορεάτες της LG κάνουν και αυτοί αισθητή την παρουσία του.
Από τη μία προχωρούν σε ένα εξαιρετικό photobombing στα billboards της Samsung στην Times Square, από την άλλη όμως ανακοινώνουν ότι η δική τους “ναυαρχίδα”, το LG Optimus G Pro θα διαθέτει και αυτό σύντομα υποστήριξη eye tracking, χάρη σε ειδικό “Value Pack” update που θα διατεθεί για τη συσκευή, αρχικά στην Κορέα, τον επόμενο μήνα.
Το update αυτό θα φέρει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται “Smart Video” και ανταποκρίνεται στις κινήσεις του ματιού του χρήστη. Έτσι, με τη βοήθεια της εμπρόσθιας κάμερας της συσκευής, το τηλέφωνο θα μπορεί να κάνει pause στην αναπαραγωγή ενός video αν ο χρήστης σταματήσει να κοιτάει την οθόνη του, αλλά και να τη συνεχίζει όταν αυτός ρίξει και πάλι το βλέμμα σ’ αυτήν.
Επιπρόσθετα, η αναβάθμιση θα φέρει το νέο χαρακτηριστικό Dual Camera, που επιτρέπει τη δημιουργία πλάνων χρησιμοποιώντας και τις δύο κάμερες της συσκευής, ταυτόχρονα.
Με το update θα μπορείτε επίσης να αλλάζετε το LED του home button ώστε να το συσχετίσετε με επαφές, pause & resume video και άλλες λειτουργίες.
Η LG αναφέρει ότι τα νέα χαρακτηριστικά θα υποστηρίζουν και σε άλλες συσκευές της στο μέλλον, χωρίς βέβαια να αναφέρεται στο πότε θα διατεθούν εκτός της κορεατικής αγοράς. Σε κάθε περίπτωση, η “μάχη της Κορέας” φαίνεται ότι συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον…

Σχόλια