Loading...

Εφαρμογή ξεκλειδώνει το Flash για όλους τους δικτυακούς τόπους σε Windows 8 και Windows RT

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/13/2013 -

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, τόσο τα Windows 8 όσο και τα Windows RT έρχονται με μια Metro εκδοχή του Internet Explorer, η οποία μπορεί να εμφανίσει Flash περιεχόμενο βασιζόμενη σε μια λίστα επιτρεπόμενων ιστοσελίδων που ενημερώνεται περιοδικά από τη Microsoft.

Ενώ υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προσθέσετε νέους δικτυακούς τόπους στη λίστα και έτσι να παρακάμψετε τους περιορισμούς της Microsoft, υπάρχει μια εφαρμογή που κάνει πολλά περισσότερα.

Το μέλος hks25258 του φόρουμ XDA Developers, δημιούργησε μια εφαρμογή που ξεκλειδώνει το Flash για όλους τους δικτυακούς τόπους και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τρέξετε την εφαρμογή για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο χωρίς κανένα περιορισμό μέσα από τη σύγχρονη μορφή του Internet Explorer.

Το πρόβλημα είναι ότι το νέο αυτό εργαλείο αφορά μόνο τα Windows RT tablets και απαιτεί από εσάς να κάνετε jailbreak τη συσκευή σας για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Μόλις το κάνετε αυτό, απλώς εκτελείτε το πρόγραμμα με δικαιώματα διαχειριστή και είστε έτοιμοι.


Σχόλια