Loading...

H Sony σκοπεύει να προσελκύσει τους iPhone χρήστες με το Xperia Transfer

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/10/2013 -


H Sony προσπαθεί να προσελκύσει νέους χρήστες στις πιο πρόσφατες Xperia συσκευές της εταιρίας, και στοχεύει σε χρήστες του iPhone που θέλουν να αλλάξουν. Σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει μια πιθανή αλλαγή από το iPhone σε Sony smartphone, η ιαπωνική εταιρία κυκλοφόρησε πρόσφατα την τελευταία της έκδοση του λογισμικού Xperia Transfer. To λογισμικό έχει στόχο την εύκολη μετάβαση από ένα iPhone σε συσκευή της Sony ενώ ταυτόχρονα διατηρούνται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

Βίντεο στην ιστοσελίδα του Xperia Transfer εξηγεί ότι οι χρήστες πρέπει πρώτα να δημιουργήσουν αντίγραφο ασφαλείας των πληροφοριών από το iPhone στους υπολογιστές τους. Με τη σύνδεση μια νέας Sony συσκευής, οι χρήστες ανοίγουν το Xperia Transfer, και το λογισμικό αρχίζει και αντιγράφει επαφές, μηνύματα, καταχωρήσεις ημερολογίου, σημειώσεις, σελιδοδείκτες και άλλα.

Το λογισμικό είναι συμβατό με μια σειρά από τις πιο πρόσφατες συσκευές της Sony, συμπεριλαμβανομένων την τελευταία σειρά των Xperia Z. Επίσης συνεργάζεται με τα Xperia V, Xperia VC, Xperia TC, Xperia T, και Xperia TL.

Σχόλια