Loading...

Η Samsung υπερασπίζεται τη χρήστη πλαστικών επιβεβαιώνοντας τη χρήση τους ξανά στο Galaxy S4

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/07/2013 -

Ενώ η πλειοψηφία των κατασκευαστών smartphones στρέφεται σε πιο premium υλικά κατασκευής όπως το αλουμίνιο, το γυαλί ή το polycarbonate η Samsung μένει πιστή στα πλαστικά και υπερασπίζεται την επιλογή της. Ο Y.H. Lee, αντιπρόεδρος την Samsung, σε συνέντευξη του στο CNET δήλωσε πως το πλαστικό είναι πιο ανθεκτικό και μπορεί να αντέξει μεγαλύτερα χτυπήματα, ενώ έχει και το πλεονέκτημα της εύκολης αλλαγής του σε σχέση με τις unibody κατασκευές. Ακόμη είναι ευκολότερη η κατασκευή του στις τεράστιες ποσότητες που απαιτούνται για να καλύψουν τη μεγάλη ζήτηση της σειράς Galaxy S.

Αν και ο ίδιος λίγο πολύ παραδέχθηκε πως το πλαστικό υπολείπεται σε σχέση με υπόλοιπα πιο premium υλικά, δήλωσε πως το πλαστικό που χρησιμοποιείται στη σειρά Galaxy S είναι το καλύτερο που θα βρούμε σε smartphones που επίσης χρησιμοποιούν πλαστικό.

Όλα αυτά όπως καταλαβαίνεται δείχνουν πως το καινούργιο Galaxy S4 που περιμένουμε να ανακοινωθεί την άλλη εβδομάδα θα μείνει στην κατασκευή από πλαστικό και είτε μας αρέσει είτε όχι δύσκολα θα δούμε κάτι διαφορετικό.

Σχόλια