Loading...

Τα Windows Phone 8 θα μπορούν να αναβαθμιστούν

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/01/2013 -

Σύμφωνα με δηλώσεις του Greg Sullivan, senior marketing manager στην Microsοft, τα Windows Phone 8, θα παρέχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης στους χρήστες τους, κάτι που δεν ήταν εφικτό στην προηγούμενη έκδοση, τα Windows Phone 7.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι μέσα στους επόμενους μήνες, ίσως δούμε νέες συσκευές και περισσότερη διαλειτουργικότητα, πριν αρχίσουμε να συζητάμε για το ποιο λειτουργικό σύστημα θα ακολουθήσει.

O Sullivan που βρέθηκε στο Mobile World Congress, δε σχολίασε πάντως τις φήμες που λένε ότι η επόμενη αναβάθμιση του λειτουργικού τής Microsoft θα φέρει την κωδική ονομασία Windows Phone Blue.

Σύμφωνα πάντα με τον Sullivan, τα Windows Phone 8 ήταν αρκετά ευέλικτα για να υιοθετήσουν νέο hardware. Αντίθετα, το Windows Phone 7 είχαν προκαθορισμένες προδιαγραφές, που έκαναν τα τηλέφωνα στα οποία ήταν εγκατεστημένα να φαίνονται ξεπερασμένα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σχολιάζοντας τους ανταγωνιστές, o Sullivan είπε πως τα χαμηλού κόστους Windows Phones θα είναι σε θέση να επικρατήσουν των αντιπάλων τους, Android και Firefox OS στις αναπτυσσόμενες αγορές ανά τον κόσμο.

Ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι αν κάποιος διαθέτει ένα Android τηλέφωνο προσιτής τιμής, δεν έχει το πιο πρόσφατο λογισμικό, δε μπορεί να εκτελέσει ένα μεγάλο μέρος των εφαρμογών και οι επιδόσεις του δεν είναι καλές.

Σχόλια