Loading...

Η πρώτη αναφορά των Windows Phone 9

  • Άρθρο του Unknown
  • at 3/14/2013 -

Και εκεί που γράφω για τις αναβαθμίσεις των WP8, τσουυυπ σκάνε νέες πληροφορίες για τα Windows Phone 9!!
wp9 banner
Δυο νέες αγγελίες από τη Microsoft αναφέρουν για πρώτη φορά τα Windows Phone 9. Οι αγγελίες ζητούν developers που θα ασχοληθούν με τον πυρήνα των Windows Phone και το πώς εκτελούνται οι εφαρμογές XAP και APPX. Η αναφορά και των XAP αρχείων και των APPX μου δίνει να καταλάβω ότι πλέον οι εφαρμογές μπορούν να τρέχουν και στα WP και στα Windows μέσω του περιβάλλοντος Windows Runtime, κάτι που η Microsoft (και οι developers) επιδιώκει εδώ και πολύ καιρό (three screens and a cloud).
WindowsPhone209job
Μια άλλη πληροφορία που μπορούμε να αποσπάσουμε είναι το hardware που θα έχουν να “παίζουν” οι developers, αφού θα προέρχεται από τις NokiaHTC και Qualcomm. Πράγμα που σημαίνει ότι ήδη υπάρχουν πρωτότυπες συσκευές για testing, και πως η hardware πλατφόρμα, που θα τρέχουν τα WP9, βρίσκεται στα τελευταία στάδια συζητήσεων.
Αυτό που δεν γίνεται κατανοητό είναι κατά πόσο τα WP9 είναι διαφορετικά από τα Blue!!
WindowsPhonejob202
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής, οι συσκευές που “τρέχουν” WP8, όπως τα Nokia Lumia 920 και HTC 8x, δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα να τρέξουν και τα WP9. Ελπίζουμε αυτό να μην αλλάξει και να έβαλε, επιτέλους, μυαλό η Microsoft.

Σχόλια