Loading...

Το Galaxy Note 3 θα έρθει με καλύτερη ποιότητα κατασκευής..;

  • Άρθρο του Unknown
  • at 4/14/2013 -


Μια νέα φήμη αναφέρει ότι το Galaxy Note 3 δεν θα ακολουθήσει τις "κατευθυντήριες γραμμές για τον σχεδιασμό όπως το Galaxy S4". Στην Samsung αναζητούν τρόπους για βελτίωση της ποιότητας κατασκευής των κινητών συσκευών της.

Σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες από το SamMobile φαίνεται η Samsung να έχει ανησυχήσει λίγο με τον σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής των κινητών της, ειδικά τώρα που ανανεώθηκε στους τομείς αυτούς η HTC με το HTC One. Ως εκ τούτου, το Note 3 θα μπορούσε να κινηθεί μακριά από το πλαστικό χωρίς να ξέρουμε όμως τι έχει στο μυαλό της η Samsung.

Φαίνεται να την νοιάζει τι σκέφτονται οι πιθανοί αγοραστές για την ποιότητα κατασκευής του Galaxy S4 σε σύγκριση με το HTC Οne το οποίο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Όσον αφορά το λογισμικό όμως κανένας φόβος δεν υπάρχει αφού το Nature UX interface που χρησιμοποιεί πιστεύει ότι είναι ανώτερο από το αντίστοιχο της HTC.

Ωστόσο να θυμηθούμε ότι πριν λίγο καιρό είχε τοποθετηθεί επίσημα η Samsung για τις επιλογές της για το υλικό κατασκευής υποστηρίζοντας ότι με το πλαστικό μπορεί πιο εύκολα να παράγουν μεγάλο αριθμό κινητών συσκευών που χρειάζεται για να ικανοποιήσει την τεράστια ζήτηση. Πάντως είναι ενδιαφέρον να δούμε τι υλικό θα χρησιμοποιηθεί τελικά.

Στα υπόλοιπα η φήμη κάνει λόγο για ένα πάνελ 6" Amoled και FullHD, Exynos 5 Octa επεξεργαστή, 13 ΜΡ κάμερα, υποστήριξη LTE και τελευταία έκδοση Android που θα μπορούσε να είναι και το Android 5.0 Key Lime Pie.


Σχόλια