Loading...

Σημαντική αύξηση στην απόδοση της μπαταρίας έδωσε η τελευταία αναβάθμιση στο Galaxy S4

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/11/2013 -

Το Samsung Galaxy S4 (I-9505), αυτό με τον Snapdragon 600, πήρε μια ενημέρωση λογισμικού βλέπουμε αισθητή βελτίωση στην απόδοση της μπαταρίας.

Μετά την ενημέρωση, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου έκανε συνολική βελτίωση. Εδώ είναι τα νέα αποτελέσματα. Σημείωση : τα παλιά αποτελέσματα σημειώνονται με κίτρινο χρώμα.

Ο χρόνος ομιλίας είδε μια τεράστια βελτίωση με πάνω από 4 ώρες, βάζοντας το Galaxy S4 κοντά στην κορυφή του διαγράμματος.


Παραδόξως, το web browsing άρχισε να σκοτώνει την μπαταρία γρηγορότερα μετά την ενημέρωση - μια ώρα και είκοσι λεπτά γρηγορότερα είναι συγκεκριμένα. Στις 7 ώρες και 24 λεπτά, το νέο αποτέλεσμα δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι πλέον ένα από τα καλύτερα.



Η αναπαραγωγή βίντεο αντισταθμίζεται με τη βελτίωση της μόλις πάνω από δύο ώρες, για άλλη μια φορά η θέση του Samsung Galaxy S4 είναι κοντά στην κορυφή. Με τη βελτίωση αυτή, η ναυαρχίδα της Samsung κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ το iPhone 5 και το ακόμη και το Galaxy Note II.



Συνολικά η αυτονομία του Galaxy S4 έφθασε τις 69 ώρες από τις 63 κάτι που το αναδεικνύει ως ένα από τα καλύτερα σε αυτονομία smartphone ως σήμερα.



Είμαστε περίεργοι να δούμε και τα σχετικά αποτελέσματα με τον Exynos Octa.


Σχόλια