Loading...

Συμπαθητική η αυτονομία του Sony Xperia SP

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/11/2013 -


Το Sony Xperia SP υπέστη αυστηρό τεστ απόδοσης μπαταρίας από το GSMArena και έχουμε ευχάριστα αποτελέσματα.

Με πολλούς τρόπους ο «νεότερος αδελφός» του Xperia Z, το Sony Xperia SP διαθέτει την ίδια Adreno 320 GPU όπως και τα μεγαλύτερα αδέλφια του, αλλά χωρίς μια 1080p οθόνη για να ρουφήξει επιπλέον μπαταρία.

Το Sony Xperia SP γυρίζει λίγο πίσω σε specs και προσφέρει μια οθόνη 4,6"  με 720p ανάλυση, παράλληλα με ένα dual-core 1,7 GHz επεξεργαστή Krait, 8 GB  ενσωματωμένη μνήμη και 1 GB μνήμη RAM. Επίσης, έχει την ίδια μπαταρία 2370 mAh που βρέθηκε στο Xperia ZL, αλλά η βαθμολογία του είναι υψηλότερη πιθανότατα λόγω του επεξεργαστή που είναι dual-core.

Στον χρόνο ομιλίας έδωσε ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα μόλις κάτω από 20 ώρες.



Όταν πρόκειται για την περιήγηση στο διαδίκτυο, η απόδοση του Sony Xperia SP ήταν κάπως μέτρια με μόλις 6 ώρες και 18 λεπτά.



Σε ότι αφορά την απόδοση πολυμέσων, το Sony Xperia SP κτύπησε σχετικά καλή απόδοση με 7 ώρες και 27 λεπτά συνεχούς αναπαραγωγής βίντεο. Αυτό είναι πιθανό να οφείλεται στην μικρότερη ποσότητα pixels που έχει η συσκευή.


Συνολικά το Xperia SP άντεξε 51 ώρες στα τεστ αυτονομίας του GSMArena κάτι που αποτελεί μια από τις καλύτερες επιδόσεις που έχουμε δει.






Σχόλια