Loading...

To Galaxy Νοτε 3 σκοράρει στο AnTuTu 27.914 πόντους

  • Άρθρο του Unknown
  • at 5/23/2013 -

Νέα δείγματα που δίνουν πληροφορίες για το επόμενο Galaxy Note, ένα νέο benchmark στο AnTuTu έχει προκύψει και παρέχει ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη συσκευή.

Σύμφωνα με την παρακάτω εικόνα, το Galaxy Note 3 σκοράρει στο AnTuTu 27914, εφόσον βέβαια κοιτάμε την πραγματική συσκευή.


Πιο ενδιαφέρον, μαθαίνουμε από την εικόνα ότι η συσκευή τρέχει Android 4.3, το οποίο λέγεται ότι θα είναι η επόμενη ενημερωμένη έκδοση του Android που ετοιμάζει η Google για τον Ιούνιο. Επιπλέον, η δοκιμή λέει ότι το Galaxy Note 3 θα χρονίζεται στα 1600MHz ο επεξεργαστής του, και έχουμε περιέργεια για να δούμε τι είδος CPU θα χρησιμοποιεί. Οι επιδόσεις αυτές φαίνεται να δείχνουν ότι θα μπορούσε να έχει έναν Exynos 5 Octa.

Αυτό το GT-Ν7200 αριθμός μοντέλου ακούγεται εύλογος, καθώς, δεδομένου ότι οι αριθμοί μοντέλο του Galaxy Note (GT-N7000) και το Galaxy Note 2 (GT-N7100), αλλά και το γεγονός ότι μια GT-Ν7200 συσκευή έχει επίσης εντοπιστεί για μια φωτογραφία και φέρεται να έχει χαρακτηριστεί ως το επόμενο Galaxy Note 3.


Για σκοπούς σύγκρισης, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα για τις κορυφαίες συσκευές Android, όπως το Galaxy S4, και ιδίως το Exynos 5 Octa - θα σημειώσετε ότι δεν υπάρχει συσκευή με Tegra 4 αποτελέσματα που περιλαμβάνονται σε αυτό. Το διάγραμμα δείχνει επίσης τα αποτελέσματα για το Galaxy S3 και το Galaxy Note 2.


Σχόλια