Loading...

Nokia: Έτοιμη να παρουσιάσει νέες συσκευές χαμηλού κόστους

  • Άρθρο του Unknown
  • at 2/23/2013 -
Νέες συσκευές χαμηλού κόστους φαίνεται πως είναι έτοιμη να μας παρουσιάσει η Nokia στο επερχόμενο Mobile World Congress της Βαρκελώνης. Έτσι, σύμφωνα με πηγές που φαίνεται πως βρίσκονται πολύ κοντά στην γνωστή κατασκευάστρια και μετά από δύο χρόνια επικέντρωσης (κυρίως) σε smartphones με πιο high-end επιδόσεις, στο στόχαστρο της Nokia αναμένεται πως θα μπουν πλέον και οι πιο οικονομικές λύσεις, στις οποίες και θα επεκτείνει την επικέντρωση της.

Σύμφωνα με πηγές, η φινλανδική εταιρεία θα παρουσιάσει κινητά τηλέφωνα που σαν στόχο θα έχουν τον ανταγωνισμό με προτάσεις από εταιρείες όπως η Huawei και η ZTE καθώς επίσης και πιο οικονομικές λύσεις από την αγορά των Windows Phone 8 smartphones, με νέα «έξυπνα» τηλέφωνα από την σειρά των Lumia. Φυσικά, συγκεκριμένες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές ενώ εκπρόσωπος της εταιρείας αρνήθηκε να σχολιάσει τα προαναφερθέντα.

Οι νέες συσκευές φημολογείται πως θα κάνουν την εμφάνιση τους στην MWC, μια καλή χρονική στιγμή για να δώσουν οι Φινλανδοί την δική τους απάντηση σε προτάσεις όπως η νέα σειρά REX της Samsung.

Σχόλια